CS:GO: Visszavonult somebody, a TYLOO egykori sztárja

CS:GO: Visszavonult somebody, a TYLOO egykori sztárja

Hét éven át játszott a TYLOO sárkányos logója alatt, akikkel számtalan Majort és nemzetközi tornát járt meg ezidő alatt.

Hao Ven Hszü, ismertebb nevén somebody 26 évesen szögre akasztja az egeret – jelentette be kedden a TYLOO. A kínai játékos 2015 óta, hét éven át játszott a patinás szervezet égisze alatt, amivel a nemzetközi Counter-Strike-ba az ázsiai kvalifikációkon keresztül tudtak becsatlakozni az egyébként igencsak lemaradóban lévő régióból.

A TYLOO somebodyval az elmúlt hét év összes Majorére lejutott. Általában már az első szakaszban elvéreztek az erős ellenfelekkel szemben, de a FACEIT London Majorön meglepetést okoztak azzal, hogy a Legends Stage-ig meneteltek. Ugyanebben az évben az IEM Shanghajon döntőt játszottak az NRG ellen (későbbi EG-mag) és elődöntősök voltak az IEM Sydney-n. Egyéni játéka 2017-ben volt a legerősebb, gyakran cipelte ekkoriban a különleges, vad stílusáról ismert kínai ötöst a hátán. Viszont 2018 után folyamatosan romlott a teljesítménye, 2020-tól a koronavírus-járvány miatt alig volt lehetősége a TYLOO-nak Európában játszani, ami jelentős minőségbeli romlást okozott egyéni és csapat szinten is.

BnTeT visszatérésével a TYLOO-nak helyet kellett csinálnia a felállásban, somebody visszavonulása mögött ez is állhat – részletes indoklást nem közölt egyik érintett sem. A szervezet Twitteren egy posztban búcsúzott egykori sztárjuktól, ebben a következőt írták:

„Somebody ma hivatalosan is visszavonult a CS:GO-zástól. Folyamatosan a legjobb teljesítményt nyújtotta a velünk töltött hét év alatt mint az egyik alapemberünk. Köszönjük neki a csapatért végzett munkáját, hozzájárulását és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben.”

A TYLOO legutóbb azzal került a hírekbe, hogy visszamondták az IEM Katowice lengyelországi versenyét a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos szabályozások miatt, helyüket a Sprout vette át.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!