IEM Katowice: Újabb csapat hagyja ki a versenyt a koronavírus miatt

IEM Katowice: Újabb csapat hagyja ki a versenyt a koronavírus miatt

Nem túl jó a helyzet az óceán másik oldalán és most újabb csapást kapott NA-CS:GO.

Holnap kezdődik az év egyik legnagyobb versenye, a 2022-es IEM Katowice. A torna LAN-on, ráadásul nézősereg előtt kerül megrendezésre, ami egyfelől örvendetes, másfelől viszont óvatosságra int. A koronavírus még mindig óriási gondot jelent a világ csaknem összes országában. Márpedig bármennyire is jó LAN-on szurkolni kedvenc CS:GO-csapatainknak, első a biztonság.

Sajnos egyre több megbetegedésről kapunk hírt. A TYLOO már hetekkel ezelőtt visszamondta a versenyt, helyét a Sprout vette át. Ropz is covidos, őt jks helyettesíti, torzsiéknál pedig JDC ugrik majd be Bymas helyére, aki szintén elkapta a vírust.

A sor pedig itt még nem ért véget, a Complexity csapata is akadályokba ütközött. Sajnos az észak-amerikai csapat is pozitív teszteket produkált, így esélytelen, hogy Lengyelországba utazzanak. Nagy csapás ez számukra, hiszen új felállásként minél több tapasztalatra lenne szükségük. Valószínűleg nem játszhattak volna a bajnoki trófeáért, de még így is nagy veszteség számukra, hogy el sem mehetnek a versenyre.

Helyettük a Movistar Riders csapatát láthatjuk majd a szervereken, ők voltak a következő csapat a ranglistán. A Budapestet és a V4FSF-versenyét is megjárt spanyol csapat első ellenfele a BIG lesz.

A 2022-es IEM Katowice mérkőzéseit élőben követheted február 15. és 27. között az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1.hu beépített, pontgyűjtő felületén is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!