Cyberpunk 2077: Több izgalmas hírt is bejelentett a CDPR

Cyberpunk 2077: Több izgalmas hírt is bejelentett a CDPR

Jó és régóta várt hírekkel szolgáltak a fejlesztők a kedd délutáni élő adásukban.

Február 15-én, délután 4 órakor egy Twitchen számolt be a Cyberpunk 2077 fejlesztője – a lengyel CD Projekt RED – a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről. Előzetesen nem nyilatkoztak semmit arról, hogy pontosan miről fog szó esni – bár a találgatás megindult a bejelentés alatti kommentszekcióban –, az élő adásban pedig két jó hírt is bejelentettek: a játék megérkezett a next-gen konzolokra is, illetve egy nagy frissítést is kaptak a PC játékosok, ráadásul nem is kellett várni egyikre sem, a stream után elérhetővé is vált mind a Cyberpunk 2077 PS5- és Xbox Series X|S-verziója, illetve az 1.5-ös verziószámú frissítés is.

A körülbelül 50 GB-os frissítés szebbé is varázsolja a játékot PS5- és Xbox Series X|S konzolokon, de nem csak ennyi érkezett. A perkrendszer is átdolgozásra került, új képességek kerültek hozzáadásra, míg másokat kivettek, utóbbiak esetében az elhasznált pontokat eloszthatod más képességekre. A harcrendszer is megváltozott, sokkal intelligensebben viselkednek az ellenfelek egy-egy tűzpárbaj során, valamint az autóvezetés is sokkal élvezetesebb lesz.

Maga Night City is komoly újításokon esett át, ezekkel pedig valóságosabbnak is tűnik a város. Javítottak a mesterséges intelligencián is, sokkal realisztikusabban reagálnak az emberek a körülöttük zajló eseményekre. V-t is többféleképpen szabhatjuk már testre, több opciónk nyílik a főszereplő kinézetét megváltoztatására.

A teljes patch notes, melyben a teljesség igénye nélkül minden változás felsorolásra került, a játék hivatalos oldalán olvasható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!