Cyberpunk 2077: Élő adásban leplezik le az új verziót?

Cyberpunk 2077: Élő adásban leplezik le az új verziót?

Pletykák szerint a következő generációs, konzolokra fejlesztett verzióról rántják le a leplet.

Twitter-oldalukon jelentette be a Cyberpunk 2077 fejlesztője, a CD Projekt RED, hogy egy élő adás keretein belül számolnak be a játékot érintő legfrissebb hírekről.

A közvetítés a CDPR Twitch-csatornáján magyar idő szerint február 15-én délután 4 órakor kezdődik, azt viszont már nem árulták el, hogy miről fognak beszámolni. A kommentszekcióban meg is indult a találgatás a játékosok között: a legvalószínűbb, hogy a játék next-gen konzolokra szánt verzióját jelentik be, melyről egyelőre csak annyit tudunk, hogy 2022 elejére várható. Többen abban reménykednek, hogy a PC-s változat legújabb frissítéseiről is szó fog esni, míg mások a Witcher 3 szintén következő generációs konzolokra fejlesztett változatát kérik, amely 2022 második felében várható. Utóbbira viszont kevés az esély az élő adás során, ugyanis a stream nagy valószínűséggel Night City eseményeire fog fókuszálni.

Egy ideje csendben volt már a CDPR a Cyberpunk 2077 kapcsán, utoljára még tavaly novemberben számoltak be róla, hogy minden nagyobb frissítést és az első, ingyenes DLC megjelenését is az idei, 2022-es évre halasztották. Többek között ezért is várják kíváncsian a rajongók a legújabb fejleményeket az utóbbi időben egyre népszerűbb játék kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!