A jövő év elején jelenik meg a következő nagyobb Cyberpunk 2077 frissítés

A jövő év elején jelenik meg a következő nagyobb Cyberpunk 2077 frissítés

A frissítés ráadásul a next-gen konzolokra való megjelenéssel együtt válhat élessé.

Még októberben halasztotta 2022 első negyedévére a Cyberpunk 2077 fejlesztője, a lengyel CD Projekt a játék PS5-re és Xbox Series X|S konzolokra készülő verzióját, egy héttel később pedig az összes "frissítés, javítás és ingyenes DLC" is a következő naptári évre jutott. A 12 hónapnyi lehetséges időpont most viszont tovább zsugorodott, ugyanis a következő nagy frissítés is 2022 első negyedévében érkezik, ráadásul a next-gen konzolokra készült változattal egyidőben.

"Keményen dolgozunk a Cyberpunk next-gen verzióján, amelynek megjelenését 2022 első negyedévére tervezzük, egy másik nagyobb frissítéssel együtt, mely minden platformot érint" - ezt a CD Projekt elnöke, Adam Kiciński mondta egy bejelentésben. "Jelenleg is folyamatban van a munka a The Witcher 3 next-gen változatán és a Cyberpunk kibővítésén."

Kiciński hozzátette, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenésekor meglévő problémák és azok lassú kijavítása ellenére a CDPR előző negyedéves bevételei 40%-ot emelkedtek. Való igaz, nehezen indult a játék élete a megjelenést követően, sokan térítették vissza a vételárat és egy ideig a PlayStation Store-ból is lekerült a Cyberpunk egy rövid időre. A Steam Őszi Vására során viszont vezette az eladási listát is a játék, amelynek oldalát ráadásul az új játékosok el is árasztották pozitív visszajelzésekkel: november 24-e óta több, mint 18 ezren értékelték jónak a CPDR 2020 decemberében megjelent játékát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!