Gaming: A teljes vételárat visszafizeti a Sony a Cyberpunk 2077 vásárlóknak

Gaming: A teljes vételárat visszafizeti a Sony a Cyberpunk 2077 vásárlóknak

A refund mostantól él minden PlayStation Store-ban vásárolt Cyberpunk 2077 kapcsán.

Alig egyetlen héttel a megjelenés után máris lépett a Sony, a Cyberpunk 2077-et levették a hivatalos boltjukból, a PlayStation Store-ból. Emellett visszafizetik minden vásárlónak a teljes vételárat, aki a PlayStation Store-ben vette meg a játékot.

A PS4 konzolokon katasztrofálisan futott a CD Projekt RED grandiózus alkotása, tele volt buggal és optimalizálatlansággal az egész program, ezért a Sony megunta a kritikákat és inkább a teljes újraindítás mellett döntött. Bár a fejlesztők megígérték, hogy januártól folyamatosan érkeznek majd a hibajavítások, a konzolgyártó nem akart még több hetet várni, hogy ezek aktiválódjanak a szervereken. A hardveres korlátozások miatt az előző generációs játékkonzolokon bár fut a CP2077, ennek ellenére nem jó élményt nyújt. Itt nemcsak a Sonyról és a PS4-ről van szó, hanem az Xbox One-ról is. 

Maga a lengyel fejlesztő szólalt fel azért, hogy az elégedetlen vásárlók inkább kérjék a vételár visszatérítését, legyen szó PS-ről vagy Xboxról. A PS-es visszatérítés menetéről a Sony adott ki hivatalos közleményt, amelyben az áll, hogy mindenki a teljes összeget megkapja, ha meggyőződtek a vásárlás tényéről.

PC-n szerencsére nincs ilyen probléma, bár Steamen, Epic Gamesen és GOG-on is lehetőségetek van refundolni a CP2077-et, ha az nem tetszene nektek. Egyelőre nem ilyen indulásról álmodtak a rajongók, legalábbis a konzoltulajdonosok semmiképpen sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél CP2077-et a PlayStation Store-ban?