Fortnite: Kiakasztotta a profikat ez a változtatás

Fortnite: Kiakasztotta a profikat ez a változtatás

Az Epic Games az FNCS kezdetét megelőző 24 órában változtatásokat eszközölt, a már amúgy is gyengített Sipder-Man Web Shootersel kapcsolatban, ezzel pedig sok profi játékost feldühített.

A Chapter 3-ban bekerült Spider-Man Web Shooters gyorsan elnyerte a közösség szívét, aminek köszönhetően az egyik leghasználtabb tárggyá vált a játékban. Az új Pókember-film által inspirált hálóvető segítésével gyorsan és szórakoztató módon közlekedhetünk a pályán.

A 19.20-as frissítés során a competitive módokban 60-ról 20-ra csökkentették a hálóvető tárát - ami érthető is volt - hiszen hatalmas erőt kölcsönzött a viselőjének még így is. A játékosok ezután megfontoltabban használták a tárgyat, hogy alkalmazkodjanak a változtatáshoz.

Az Epic feburár 16-án Twitteren bejelentette, hogy a Spider-Man Web Shooterst a 17-étől kezdődő FNCS miatt a competitive módokban tovább gyengítik. Ezúttal a töltetek száma 20-ról 10-re csökkent.

A versenyre készülő profi Fortnite-játékosok körében, ez érthető módon egy nagyon népszerűtlen döntés volt. Nem is a változtatással, sokkal inkább az időzítéssel van a probléma, hiszen a játékosoknak csupán egy napjuk maradt arra, hogy valahogyan alkalmazkodjanak hozzá. Az FNCS egy óriási nyereményalappal rendelkező bajnokság, amire begyakorolt stratégiákkal érkeznek a résztvevők. Többen a profik közül hangot is adtak a nemtetszésüknek Twitteren.

Nektek mi a véleményetek erről a változtatásról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!