Fortnite: Hamarosan érkezik John Cena

Fortnite: Hamarosan érkezik John Cena

Úgy tűnik, hogy a közeljövőben újabb DC karakterrel bővül a Fortnite világa.

Tegnap délután a WWE legendája és a Peacemakert megformáló, John Cena kitett egy Instagram posztot, amelyen a Fortnite mapjának, chapter váltáskor való átfordulása látható, bármilyen hozzáfűzött magyarázat nélkül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

John Cena (@johncena) által megosztott bejegyzés

Minden bizonnyal, személyében érkezik meg a következő híresség az Epic battle royale játékába, nem sokkal - a szintén pankrátor múlttal rendelkező Dwayne Johnson után - aki a Foundation bőrébe bújva lepte meg a közösséget. Peacemaker önálló sorozatának első évadát januárban mutatták be, ezért sokan már akkora várták a kinézetét.

Már hónapokkal ezelőtt is szivárogtak ki leakek egy újabb DC Comics crossoverről. Akkor egy potenciális Suicide Squad Bundle érkezéséről szóltak a pletykák, amelyekre Cena úgy reagált, hogy lehet hamarosan Peacemaker is bekerül a Fortnite-ba. Míg Bloodsport augusztusban saját csomagot kapott a filmje kapcsán, valamint Harley Quinn már több kinézettel is elérhető a játékban, a Suicide Squad más szereplői még nem váltak beszerezhetővé. Úgy néz ki, hogy John Cena fogja megtörni ezt, amikor Peacemakerként hamarosan bekerül az item shopba.

Még nincsenek pontos adatok a skin megjelenésének időpontjáról, sem arról, hogy más kozmetikai elemek és szereplők is érkeznek-e vele. Remélhetőleg hamarosan több információt kapunk egy kissé ködös instagram posztnál.

Ti melyik Suicide Squad szereplő megérkezését remélitek Peacemaker mellett? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!