BLAST Premier Showdown: Itt az esély, hogy te is a nagyokkal játssz!

BLAST Premier Showdown: Itt az esély, hogy te is a nagyokkal játssz!

Mindig is s1mple, gla1ve és Stewie2k közé vágytál? Itt a lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Egy teljes BLAST Premier évad három szakaszból áll, ezek a tavaszi és az őszi szezonok, valamint az év végi World Final. Ha mélyebbre ásunk, a tavaszi és az őszi szezonok is három részből állnak, a Groups-ból, a Showdownból és a Finalből.

A 2022-es BLAST Premier Spring Groups már véget ért, a 12 BLAST partner csapatból 6 már továbbjutott a Finalbe, két hely azonban még kiadó. És itt jössz a képbe te, hiszen a Showdown a te versenyed is lehet. Túlzásnak hangzik, pedig ez az igazság, te is elindulhatsz a Showdown tornáján és akár a World Finalig is lőheted magad.

Ehhez persze lépésenként kell haladnod, még szerencse, hogy a lépések már elő vannak készítve. Az első, hogy összegyűjtöd a csapatod és regisztráltok a TWR Eastern European Masters magyar selejtezőjére.

A Showdown pont azért van, hogy ne csak a partnercsapatok játszanak, de az alsóbb kategóriák alakulatai is. Ebben segít itthon a TWR, hiszen az Eastern European Mastersen magyar csapatok is elindulhatnak. Ehhez elsőként a nyílt kvalikra kell jelentkezned, ezekből kettő is lesz idén.

A legjobbak aztán a zárt kvaliba jutnak, onnan a main stage szakaszba, ahol Kelet-Európa legjobbjaival mérkőzhetnek majd meg. A Showdownba a TWR EEM legerősebb csapata, a végső győztes juthat majd be, ami nem egyszerű feladat, de a sikerért mindig meg kell dolgozni.

Nincs mire várnod, szólj a haveroknak, szedjétek össze a csapatot és máris jelentkezhettek a nyílt selejtezőkre. A TWR EEM zárt kvlaliját élőben közvetíti majd az Esport1 TV stábja, ahogy természetesen a teljes 2022-es BLAST Premier szezon is élőben követhető az esport1tv Twitch csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!