CS:GO: Máris cserélhet a Fnatic

CS:GO: Máris cserélhet a Fnatic

Sajnos nagyon nem lesz egyszerű új AWP-st találniuk.

Felemás versenyt zárt Katowicében a Fnatic. Rég voltak már tier 1-es eseményen, ahhoz képest megállták a helyüket és az egyéni teljesítményekkel sem volt gond, legalábbis egyes játékosaiknál. Smooya például kifejezetten alulteljesített, ami úgy néz ki, hogy most cserét eredményez.

Valószínűleg érezték, hogy bár nem rossz a 9-12. hely a Play-Inből indulva, ettől sokkal jobb is lehetne. A FaZe és az Astralis ellen is buta hibákon ment el a győzelem, márpedig ha azokat a meccseket megnyerték volna, akkor most a legjobb hat között lennének és készülhetnének a rájátszásra.

A Dexerto értéselései szerint nem is élte túl a csapat a hibákat, inkább cserélnek. A felállás legfrissebb tagja, a sokat vitatott smooya az, aki kikerülhet a képből. A brit AWP-s beugróként kezdte a Fnatic-nál tavaly, és elképesztő számokat produkált az első két hónapban. Azóta viszont mélyen alulteljesít, 1.22-es HLTV értékelése 1.01-re csökkent, impact mutatója 1.20-ról 0.92-re.

Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, a források állítása szerint a csapat már a kiesésüket megelőzően eldöntötte, hogy smooyának nincs maradása, sőt, időközben már új játékosokkal is felvették a kapcsolatot. Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy vajon kikkel.

Az IEM Katowice versenye pénteken, február 25-én folytatódik a rájátszással. Hat csapat van még játékban (NaVi, Heroic, G2, FaZe, VP és Gambit) az ő meccseiket is élőben követheted majd az esport1tv Twitch csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!