Ígéretet tett a PGL CEO – A következő Major már sokkal jobb lesz

Ígéretet tett a PGL CEO – A következő Major már sokkal jobb lesz

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak össze tavasszal.

A tavalyi Major sikerként könyvelhető el, persze ez nem a szervezőknek köszönhető. Két év kihagyás után bárki sikeres Majort dobott volna össze, a titok azonban most is a részletekben, az apróságokban rejtőzik. Hiába voltak jók a meccsek, a színpadkép és az Aréna unalmas volt, az online közvetítés az elejétől a végéig hibáktól hemzseget, a verseny közben pedig saját beosztottjait, az ott dolgozó kommentátorokat sem tudta kordában tartani a PGL, aminek az lett a vége, hogy többen is óriási vitákba kerültek, még jobban kialakult a klikkesedés a casterek között. 

Ráadásul a PGL már második esélyét játszotta el, hiszen anno 2017-ben sem volt sokkal színvonalasabb a PGL-féle krakkói Major. Ennek ellénére mégis kapnak egy harmadikat, májusban jön a PGL Major Antwerpen, ami a szervezők ígérete szerint, most már tényleg jó lesz. Na persze.

„Köszönettel tartozunk mindenkinek, különösen a versenyen dolgozó stábnak. Különös figyelmet szenteltünk a visszajelzéseikre, akárcsak azokra, melyek a közösségtől érkeztek. Dolgozunk a hibák kijavításán, mégpedig egyetlen cél érdekében, hogy a lehető legjobb Majort hozzuk össze Belgiumban." - nyilatkozta Silviu Stroie, a PGL vezérigazgatója.

Legyen így! Kívánjuk, hogy minden téren fejlődni tudjon a PGL, de azt ne felejtsük el, hogy ez már a harmadik dobásuk és sok versenyszervező áll sorban a Major tornákért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!