IEM Katowice: Bajnoki nyilatkozatok a döntő után

IEM Katowice: Bajnoki nyilatkozatok a döntő után

Nem lennénk most a FaZe helyében. Bár újdonsült bajnokok, ott lebeg a kérdés a fejük felett, hogy rainnel vagy jksszel menjenek tovább?

Koronavírus, beugró, új cserék... rengeteg minden nehezítette a csapatok, így a FaZe életét is a 2022-es IEM Katowice versenyén. Karriganék például hol ropzt, hol raint voltak kénytelenek nélkülözni, megbetegedés és karantén miatt. A norvég például teljes egészében kihagyta a rájátszást, a FaZe úgy nyerte meg a versenyt, hogy a legnehezebb meccseken végig beugrójuk, jks játszott.

A döntő után egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy ki kapja az MVP díjat. A G2 elleni Bo5-ös összecsapáson és az egész versenyen is remekelt broky. A FaZe lett AWP-se óriási fejlődésen ment át a téliszünetben, míg tavaly csak önmagát keresgélte a szervereken, addig idén csaknem hibátlanul játszik és felveszi a harcot az olyan AWP-s játékosokkal szemben is, mint cadiaN, sh1ro vagy m0NESY.

„A játékom sok aspektusán változtattam a verseny előtt, egyelőre nem tudom, hogy mennyire véglegesen. Ha tudom tartani ezt a szintet a következő versenyeken is, akkor tudni fogom, hogy jó úton haladok. De ki tudja, lehet, hogy most csak szerencsém volt." - mondta broky, amikor arról kérdezték, hogy honnan ez az újdonsült erő.

Megszereztétek az első trófeátokat idén, mostantól milyen célokkal haladtok tovább?

„Szerintem a legfontosabb, hogy tartsuk a tempót, hogy minden versenyen ott legyünk a rájátszásban. A többi majd kialakul."

A FaZe irányítója, a sokak szemében már kiöregedett karrigan sírva mondott köszönetet a színpadon állva mindazoknak, akik nem mondtak le róla, akik hittek benne. Nem véletlen, óriási győzelmet arattak tegnap, amivel a dán irányító bizonyította, hogy van még benne erő.

„Amikor visszatértem a FaZe-hez azt mondtam, hogy adjanak egy évet és bajnokok leszünk. Ez pontosan egy éve volt. Bár rain nem volt velünk, jks remekül teljesített, kimagaslóan játszott. Nem szeretném csökkenteni érdemeit, de biztos vagyok benne, hogy ugyanezt elértük volna rainnel is. Szomorú vagyok, hogy ő ennek nem lehetett a részese, de majd a következő trófea magasbaemelésénél..."

„Éppen indultam volna haza, amikor ropz írt Twitteren, hogy jönnöm kéne. Most viszont nem tudom mi lesz, nem számítottam rá, hogy játszanom kell, arra meg végképp nem, hogy nyerni fogunk. Most pihenek egyet, várok hátha valaki tesz egy ajánlatot. Voltak, akik megkerestek korábban, de... ha bárki keresne, Twitteren megtalál." - mondta a beugróként bajnoki címet szerző jks.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!