Véget ért az IEM Katowice – Mi jön ezután?

Véget ért az IEM Katowice – Mi jön ezután?

Nem fogunk unatkozni, az biztos.

Tegnap este egy valóban izgalmas, egy valóban profi és egy maratoni hosszúságú döntőt láthattunk az IEM Katowice versenyén. A G2 és a FaZe csapott össze, jobb meccset pedig nem is kívánhattunk volna.

Az év egyik legnagyobb, legfontosabb versenye ezzel lezárult, de még mindig csak február van, még csak most jön a versenynaptár java! Nem kell aggódni, nem maradunk közvetítések nélkül, mutatjuk mikre kell számítani az előttünk álló hetek során.

TWR Eastern European Masters

Áprilisban folytatódik a BLAST Premier Spring, méghozzá a Showdown állomással. A Showdownba pedig selejtezők útján is belejuthatnak csapatok, akár magyar alakulatok is. A TWR Eastern Europe nyílt magyar selejtezői már véget értek, most már a zárt kvalira kell készülnie a hazai ötösöknek.

A verseny ezen szakaszát pedig élőben követi majd az esport1tv Twitch csatorna. Az első selejtezőről az ONYX, a másodikról pedig a Budapest Five jutott be a zárt kvaliba, ahol egy végső összecsapás vár majd rájuk, az dönti el, hogy melyik csapat megy tovább és száll ringbe a BLAST Premier Spring Showdown szakaszáért. Feltehetőleg szombat délután kerül majd sor a találkozóra, de az időpont még nem fix.

ESL Pro League 15. szezon

Jövő hét szerdán pedig kezdődik az ESL Pro League ötödik szezonja, ami egészen április 10-ig szórakoztatja majd a CS:GO-szerelmeseket. A csapatok LAN-on, de közönség nélkül, stúdiós körülmények között játszanak majd, a mezőnyben pedig megtalálunk minden fontos alakulatot.

G2, NiP, Fnatic, MOUZ, Vitality, FaZe, ENCE, Liquid, BIG, NaVi, Heroic, csak hogy néhányat említsünk a legnagyobb nevek közül. Igazi parázs meccsekre számítunk, melyeket ugyancsak élőben követhetünk majd az esport1tv Twitch csatornán. Reméljük az ESL lesz olyan jó fej, hogy az EPL-re is szervez FACEIT pontos droprendszert.

Az EPL 15. felvonásának csoportjai (forrás: hltv.org)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!