Egyetlen menetet bírt pasha első MMA-ellenfele

Egyetlen menetet bírt pasha első MMA-ellenfele

Papito ismét bebizonyította, hogy nem csak a szerveren kemény.

2017-ben a krakkói Tauron Aréna adott otthont az első PGL CS:GO Majornek, ami végül a Gambit győzelmével ért véget. Ott még a régi, az aranykori VP-t is láthattuk, akik a megosztott 3-4. helyen végeztek, az Astralis mellett. Pasha 5 év múlva, 2022 februrájában tért vissza az Arénába, ám ezúttal már nem egy CS:GO meccs, hanem élete első MMA-küzdelme miatt.

Hónapok óta erre készült, életének és karrierjének egy új fejezetére. Papito a HIGH League 2 nevű lengyel hírességeknek szóló versenyen vett részt, ahol első ellenfele Michal 'Owca' Owczarzak, lengyel testépítő volt. A jól ismert bicepszek most sem hagyták cserben a szurkolókat. A CS:GO-világ vállvetve szorított az ex-Virtus.pro játékosnak, aki nem is hagyott sok esélyt ellenfelének. 

Owca már az első menet végén is tántorgott, olyan jobbost kapott pashától, amit nem tett zsebre, de akkor még felkelt a földről. A második menetet viszont már nem bírta, pasha hamar újra padlóra küldte, onnan pedig Owca már nem folytatta a meccset, jelezte, hogy ezzel vége.

FalleN, TACO, s1mple, Pimp, Draulon, de még a hivatalos CS:GO Twitter is pasha profilképet kapott az este, mindenki neki szurkolt. A 33 éves pasha alig több, mint egy menet alatt megnyerte élete első MMA-meccsét és ki tudja hány hasonló győzelem vár még rá.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!