Ha akarjuk, már Amouranth fürdővizét is megvásárolhatjuk

Ha akarjuk, már Amouranth fürdővizét is megvásárolhatjuk

Újabb bizonyíték lehet ez az eset, hogy amire van kereslet, arra lesz kínálat. Csak egy a kérdés: miért van rá kereslet?

Amióta Amouranth szert tett jelenlegi ismertségére a Twitch-en (illetve Twitteren is, ahol 2 millió követővel rendelkezik), folyamatosan hozza meg azokat a döntéseket, amelyekkel ugyan a rajongói egyetértenek, a munkásságának ellenzőiből egyre jobban váltja ki nemtetszésüket – amelynek kapcsán nyilatkozott is úgy, hogy nem hagyja abba, míg vannak, akik utálják őt –, legutóbbi döntésével azonban minden eddiginél messzebbre ment: úgy döntött ugyanis, hogy 1 000 dollárért elkezdi árulni a saját haját, fürdővizét, illetve még a pukiját is.

Általánosságban az jellemző, hogy a rajongók szívesen gyűjtik a kedvenc tartalomgyártójukhoz köthető tárgyakat, emlékeket, ám míg a legtöbben megelégednek egy közös fotóval, autogrammal, vagy épp a streamer által gyártott rajongói pólókkal, kisebb kiegészítőkkel, jogos a kérdés, hogy erre mégis miért lehet szüksége bárkinek is? Még egy céget is alapított ennek érdekében Amouranth, „Cutie-Pa-TOOT-ies" néven, ahol a fent említett dolgokat egy személyre szóló befőttesüvegben árulja majd az érdeklődőknek. Még egy videót is készített, ahogy ezeket a termékeket „előállítja", illetve hogyan is kell ezeket elképzelni – kérdéses, hogy tényleg tudni akartuk-e ennek menetét.

Figyelmeztet azonban a tartalomgyártó, hogy ezek rendkívül korlátozottan elérhető termékek, és „csak" az első 1 000 megrendelő kaphat belőle. A teljes csomag tartalmaz egy darabot a saját hajából, illetve befőttesüveget is, amelyet még dedikál is számunkra. Ha viszont utóbbi nincs ízlésünkre, 200 dollárért meg lehet vásárolni azt a fürdővizét is, melyben az élő adásai közben lehetett őt látni.

A Twitteren megosztott bejelentő posztja alatt a kommentek is megosztottak. Az már eleve meglepő, hányan posztolták ki a visszaigazoló e-mailt a csomag megrendeléséről, a legjobban mégis talán az alábbi hozzászólás foglalja össze az egész helyzetet:

„A világban sok olyan hely van, ahol emberek pár csepp iható vízért küzdenek [az életben maradásért], míg mások olyanért fizetnek, amit nem lehet meginni."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!