Befutott a Legendás állatok 3. és a Morbius új előzetese

Befutott a Legendás állatok 3. és a Morbius új előzetese

A Harry Potter franchise és a Sony Pókember univerzuma izgalmas év elé néz. 

2022 izgalmas lesz a popkultúra rajongói számára, hiszen a koronavírus járvány miatt takarékon tengődő filmstúdiók magasabb fokozatra kapcsoltak és rengeteg izgalmas projektet fognak bemutatni az évben. A gaminghez szorosan kötődő Uncharted film vagy a Halo sorozat mellett érdemes figyelnünk a nagy múltú vagy feltörekvőben lévő filmes univerzumok újdonságaira is, mint például a Legendás állatok-filmsorozat harmadik része, vagy a Sony szárnyai alatt szárnyalni készülő Morbius film, melyekhez nemrég új előzetesek futottak be. 

Április elején tehát új taggal bővül a Harry Potter franchise, a Legendás állatok: Dumbledore titkai című alkotással. A film már az előkészületi munkálatok kezdetekor botrányok kereszttüzében állt, mivel a Warner Brothers kirúgta a Gellert Grindelwaldot megformáló Johhny Deppet és a hannibáli tekintetű Madds Mikkelsent szerződtették le a helyére. A Jack Sparrowt is megformáló színész magánélete ugyan elég botrányosan sikerült az elmúlt néhány évben, sokan mégis úgy gondolják, hogy a stúdió túl messzire ment és emiatt bojkottálni kell a széria új epizódját. Egy biztos, Mikkelsen egy zseniális színész, a kérdés már csak az, meg tud-e felelni a Harry Potter rajongók szinte már irreális elvárásainak?

Február utolsó napja a képregény filmek rajongóival is kegyes volt, hiszen befutott a Morbius legújabb előzetese. A Sony Pictures Pókember univerzumának következő filmjében Jared Leto bújik a legendás hálószövő történeteiből megismert antihőss vámpír bőrébe. A projekt mozikba kerülését sajnos már többször elhalasztották, az utolsó előzetes megjelenése viszont bizalomra ad okot az Április 1-re kitűzött premierrel kapcsolatban. A Morbiusban Leto mellett szerepet kapott Michael Keaton is, aki a Pókember - Hazatérésben debütált Adrian Toomest/Keselyűt kelti életre, emiatt nem lepődnénk meg, ha további ismerős arcok tűnnének fel a Marvel Studios vagy Sony korábbi képregényadaptációiból. 

Ti melyik filmet várjátok jobban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!