Újabb kézikonzolt dobhat piacra a Nintendo?

Újabb kézikonzolt dobhat piacra a Nintendo?

Olyan információt oszthatott meg az Nvidia, melyet talán még nem kellett volna.

Lassan 5 éve már, hogy elérhetővé vált a Nintendo Switch, ez az idő pedig van elég hosszú, hogy meginduljanak a találgatások, dolgozik-e újabb konzolon a gyártó és ha igen, akkor milyenen. A Switch hardvere ráadásul nem is volt annyira erős összességében, a legtöbb játék esetében nem mindig volt meg a szükséges FPS-szám, míg mások alacsony felbontáson, rosszabb képminőségben voltak játszhatók.

Ennek ellenére a játékosközösség több AAA-címet is kipróbálhatott ezen a konzolon is, igaz a Witcher 3, vagy a Doom Eternal nem teljesít annyira jól, mint más platformokon. Most pedig úgy tűnik, hogy „folytatást" kaphat a konzol, ugyanis az Nvidia véletlenül kiszivárogtathatta a Nintendo Switch 2 érkezését.

Az információ egy NWPlayer123-tól származik. A közelmúltban ugyanis kibertámadás áldozatává vált az Nvidia, amely miatt a DLSS forráskódja is kiszivárgott. Az NVN kifejezés a Switch egyik grafikai szoftverére utal, a kiszivárgott információ pedig használja az „NVN2"-t. Később a felhasználó már azon spekulál, hogy ez a korábban elhalasztott Switch Pro lehet, egy következő generációs Switch helyett. Persze ő is hozzáteszi, hogy ezeket a pletykákat érdemes fenntartásokkal kezelni.

Még 2021 nyarán több pletyka is arról szólt, hogy a Nintendo egy, a Switch fejlesztett változatán dolgozhat, amely körülbelül hasonló lett volna az alap konzolhoz, mint volt a PS4 Pro, vagy az Xbox One X. Később ezek a pletykák hamisnak bizonyultak, a Nintendo ugyanis a Switch OLED Model-t mutatta be, érdemi hardverfejlesztés nélkül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!