Karnyújtásnyira volt a BP5 a továbbjutástól az EU RMR selejtezőn

A fnatic és a BIG ezúttal megélték a selejtező második napját, de elcsípik-e a kiadó öt hely bármelyikét ma?

Folytatódnak a PGL Major Antwerpen EU RMR selejtezői. Tegnap este már a harmadik forduló volt, ahol továbbra is olyan nagyágyúk harcolnak mint a fnatic vagy a BIG. De a Budapest Five is sikerrel vette az első néhány kör akadályait, így a 791 regisztrált csapat közül egészen a top 32-ig meneteltek este.

Az RMR selejtezőkön csak a legjobb 16 játszik Bo3-akat, így a kevésbé ismert csapatok között mindig nehéz manőverezni. A BP5 egészen az utolsó meccsükig elkerülte a nagy neveket és az első mérkőzéseik egészen simák voltak. De a wannafly ellen Overpasson már meg kellett küzdeni a körökért a top 64-ben, míg a top 32-ben a Mad Lions játéka már kifogott rajtuk és így kiestek. 

A nagy nevek közül a BIG és a fnatic rajongói biztosan aggodalommal figyelték a harmadik fordulót, mert kedden mindkét csapat korán kiesett már az új felállásaikkal. Ezúttal túlélték a kis csapatokat és bejutottak a mai rájátszásba, ahol jó esélyekkel indulnak, ugyanis most nem négy, hanem öt kiadó hely is van. Rajtuk kívül említésre méltó még a Sprout és a K23 továbbjutása is, akik szintén felemás formát mutattak eddig, de az erős csapatok kijutása után akár elcsíphetnek egy-egy helyet ma este vagy a negyedik fordulóban vasárnap.

Emlékeztetőül az érdeklődő magyar csapatoknak: szombaton 16:00-kor indul az utolsó RMR selejtező, amire itt jelentkezhettek még!

A 3. EU RMR selejtező top 16-os párosításai

BIG vs. MAD Lions
Anonymo vs. WinX
Sprout vs. BLUEJAYS
forZe vs. MASONIC
fnatic vs. Illuminar
Unique vs. UNGENTIUM
K23 vs. SAW
1shot vs. 777

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!