Bolgár AWP-s segíti ki a Fnatic csapatát – Pont az, akire tippeltünk

Bolgár AWP-s segíti ki a Fnatic csapatát – Pont az, akire tippeltünk

Szerinted poizon beleillene egy új Fnatic felállásba?

Reggel épp arról elmélkedtünk egy másik cikkben, hogy mitévő lehet most a Fnatic. Smooyát kitették, Brollant elviheti a NiP, ők pedig két Fnatic Risingos beugróval vághatnak neki a szezon folytatásának, köztük a jövő héten induló ESL Pro League-nek is. Nem a legütősebb jelenleg a felállásuk és akkor még finoman fogalmaztunk.

Különösen az AWP hiánya bosszantó, de néhány lehetőségük azért akad vagy akadhatna, ha szeretnék. Úgy néz ki, hogy szeretnék, hiszen a hétvégén pont azzal a poizonnal játszanak, akinek leigazolására mi is tippeltünk.

A bolgár AWP-s a covidos regalit helyettesíti, de az is benne van a pakliban, hogy minimum három hónapos próbaidőt kap. A beugrós felállást szemfüles szurkolók szúrták ki FACEIT-en.

Később a csapat menedzsere, Samuelsson is megerősítette, hogy poizon valóban beugrójuk a hétvégén és azt is hozzátette, hogy az EPL-en játszó csapat összetétele az elkövetkező 48 órában dől majd el. Ha újra tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy poizon marad és vele játszanak majd az ESL Pro League 15. szezonjában.

Hétfőig minden kiderül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!