Így reagált karrigan családja a FaZe győzelmére

A FaZe megbetegedései Katowicében nem csak a rajongókat, de a családot is aggasztotta.

A playzone.cz készített interjút a FaZe győzelme után karrigan édesapjával és menyasszonyával, Anja Suderrel. A FaZe Katowicében meglepő, 3-0-ás, de mindvégig kiélezett győzelmet aratott a G2 felett, ami nem csak azt jelentette, hogy a 2019-es Pro League óta először emelhetett trófeát az égbe a dán kapitány, de beváltotta a rajongóknak tett ígéretét is, miszerint visszatérésétől számítva egy éven belül nagy nemzetközi tornát fog nyerni.

Suder örömkönnyekkel küszködve nyilatkozott Finn "karrigan" Andersenék teljesítményéről és a saját érzéseiről rögtön a mérkőzés után. Kereste a szavakat, a meccset hullámvasúthoz hasonlította, ami talán a legjobb leírása a 122 körös vasárnapi maratonnak. Elmondta, hogy „annyira jó volt hallani a tömeg támogatását, amikor a [karrigan] nevét kiáltották, mert aggódott a csapatot ért megbetegedések és menet közbeni cserék hatása miatt. De végül összejött a győzelem, Suder szerint „megérdemelten emelhette fel a trófeát”.

Karrigan édesapjának azt a kérdést szegezte a playzone.cz, hogy ezen a napon volt-e a legbüszkébb életében. A válasz természetesen igen: „Két év koronavírus után tértünk vissza ide, a srác [karrigan] 32 éves. Visszatért és megmutatta mire képes. Mint mindig.” Ezt követően arról beszélt, hogy lehet ez lesz az utolsó ilyen alkalom, de szeret a fiával együtt utazni a versenyekre, nézni ahogy játszik, boldog. Kiemelte ő is a torna közbeni cseréket, amik megnehezítették a FaZe dolgát, de csodálatosnak nevezte azt, amit ennek ellenére is elért Katowicében.

Borítókép: Maciej Kolek

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!