CS:GO: Megbundázták a FATE meccseit?

Szándékosan veszített volna a FATE?

Sikeresen véget értek az európai RMR-selejtezők, mi magyarok pedig különösen büszkék lehetünk, hiszen nem csak torzsi, de kory is szerverre lép majd a tornán. A Sangal is belőtte magát a legjobbak közé, ami egy nyílt selejtezőből indulva nem könnyű feladat. Rengetegen elhullottak menet közben,például a bolgár FATE is, ahol a hétvégén meglehetősen furcsa események zajlottak le.

A Fnatic kiütötte őket a legjobb 8-ból, de az ötödik helyért még harcba szállhattak volna, ha akartak volna. De akartak? Nem a mi tisztségünk ezt eldönteni, néhány ténnyel viszont szolgálhatunk. A csapat 15-4-es vezetésről veszítette el meccsét az Anonymo ellen, ezzel pedig nem jutottak tovább az RMR-tornára. Ritkán látunk ilyet, persze közel sem lehetetlen, hogy megtörténjen.

A csapat irányítója, Nikolay "niki1" Panteleev már elhíresült a traderek között, többen állítják már hónapok óta, hogy nem tisztességes forrásokból építette gyűjteményét. A szálak pedig itt érnek össze. A tegnapi hihetetlen vereségük után pár perccel máris megjelent niki1 Steam raktárában egy AWP (MW) - Dragon Lore.

niki1 raktárának első oldala

Sokak szerint nincsenek ekkora véletlenek és a FATE meccse meg volt bundázva, direkt veszítették el azt. Mi tagadás, lehet benne ráció, ugyanakkor ezt valószínűleg senki sem tudja majd bebizonyítani. Mindenesetre vigyázzatok a FATE meccsekel, az óvatosság sosem árt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!