Fortnite: Pay to win kinézetek?

Fortnite: Pay to win kinézetek?

A Fortnite-ban nincsen lehetősége a játékosoknak arra, hogy pénzért cserébe előnyre tegyenek szert, de a banán skinek hitboxa sok játékost feldűhített.

Peely a sétáló banán az egyik legnépszerűbb Fortnite kinézetté nőtte ki magát az évek során. Ma már rengeteg különböző változatban találkozhatunk vele a játékban  mint például az Agent Peely.

Agent Peely skin

A skin mindig is komoly hitbox problémákkal rendelkezett, amelyek a mai napig nem kerültek teljes mértékben javításra. Egy youtuber a közelmúltban megosztott egy rövid videót, amiben egy autóból kilógó Peely fejét próbálja megsebezni. A karakter a méretei miatt nem fér el a járműben, ezért a plafonon átmegy a feje, ami nem sebezhető.

Több kommentelő is jelezte, hogy adódott már hasonló gondjuk Peely hitboxával, amikor fejlövést próbáltak leadni. Ha a banán autón kívül tartózkodik, abban az esetben is a skin csúcsának egy része immunis a lövésekkel szemben. 

Ezen skinek viselői, így komoly előnyre tehetnek szert, ezért többen pay to win skineknek kiáltották ki a Peely kinézeteket. A Frozen Peely kivételével ami egy Winterfestes jutalom  mindegyikért fizetni kellett. Ezek az Item Shopból vagy a Battle Pass-ből voltak beszerezhetőek.

Ti szerintetek igazságtalan a Peely skinek hitboxának a működése?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!