Shroud is függője lett a Lost Arknak

Shroud is függője lett a Lost Arknak

Poénosan még azt is megjegyezte, hogy megbánta, hogy letöltötte a játékot.

Nem tartozott azon játékosok közé ShroudLost Ark megjelenésekor, akiket meg tudott volna győzni arról a játék, hogy érdemes annak egy esélyt adni, azóta viszont gyökeresen megváltozott a tartalomgyártó véleménye. Állítása szerint ugyanis a játékkal kel és fekszik, gyakorlatilag függője lett a Lost Arknak.

A SullyGnome oldala szerint a streamer már 138 órán (5 nap 18 órán) át közvetítette a játékot az elmúlt 30 napban, átlagosan közel 19 ezer néző előtt, és még azt is megmutatta, mekkora összeget is költött már a Lost Arkra: közel 2000 dollárja biztosan van már a játékban, legalábbis az ő becslései szerint. „Függőségére" már rájött, poénosan pedig meg is jegyezte, hogy élete végéig ezzel a játékkal fog játszani, illetve elismerte, hogy minden reggel ébredés után a napi feladataira gondol először, valamint „megbánta", hogy feltelepítette gépére a programot.

„Életem végéig játszani fogok a játékkal" - mondta az egyik streamjében. „Meg kell csinálnom a feladataimat. Amikor felkelek, és tudom, hogy vannak teendőim, melyeket még nem csináltam meg, ez valami olyan érzés..." - a mondatot már nem fejezte be, kínjában felsóhajtott, amikor rádöbbent függőségére. „Nem kellett volna letöltenem a játékot. Nem kellett volna. Ki kellett volna maradnom belőle."

A Lost Ark a február 11-i megjelenése óta megkezdte „világhódító" útját, Twitchen még a League of Legends-et és a GTA V-öt is felül tudta múlni a játék, így megvan rá az esély, hogy nem ő az egyedüli, akinek ennyire megtetszett a Lost Ark.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!