Snoop Dogg csatlakozott a FaZe Clanhoz!

Snoop Dogg csatlakozott a FaZe Clanhoz!

A világhírű rapper nem csak szerződéses tartalomgyártó lesz, de az igazgatótanácsban is helyt kap majd.

A világ egyik leghíresebb zenei előadójának számító Cordozar Calvin Broadus, művésznevén Snoop Dogg egyre inkább közeledik a gaming világhoz az elmúlt néhány évben. A rapper 2019-ben például saját e-sport ligát indított, de streamelt már Dr DisRespecttel, illetve azt pletykálják hamarosan saját skint kap a Call of Duty Warzone-ban. 

Úgy tűnik, Snoop Dogg most tovább terjeszkedik a videójátékok piacán, ugyanis nemrég hivatalos Twitter oldalán bejelentette, hogy csatlakozott a FaZe Clan szervezetéhez. Egyes rajongók már sejtették, hogy valami készül a két fél között, ugyanis a rapper egy FaZe nyakláncot viselt a februárban megrendezésre került Super Bowl mérkőzés félidei műsorában. 

Érdekesség, hogy Snoop Dogg nem csak hivatalos tartalomgyártója lesz a FaZe-nek, de egy közösségi programot is indítanak, amivel jótékonysági eseményekkel és rendezvényekkel szeretnék támogatni a fiatalokat. Az együttműködést egyébként a rapper fia, a kreatív tanácsadóként is tevékenykedő Cordell Broadus hozta tető alá, aki az alábbiakat nyilatkozta:

Miközben figyeltem, mit épít a FaZe Clan a játékvilágban rájöttem, hogy van egy természetes kapcsolatuk azzal, amit apám csinál. Amikor a két márkát néztem, inspirált az általuk keltett szinergia, így összehoztam őket ebben a partnerségben. Alig várom, hogy a világ lássa, mire készülünk."

A fent említett területek mellett a Snoop helyet kap majd a FaZe igazgatótanácsában is, amint végbemegy a szervezet összeolvadása a BRPM vállalattal és tőzsdére viszik a részvényeket.

Ti számítottatok erre a lépésre Snoop Doggtól?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!