Nem hiszitek el, ki kaphat hamarosan saját Call of Duty skint

Nem hiszitek el, ki kaphat hamarosan saját Call of Duty skint

Magától a skintől már csak a megjelenés lehetséges dátuma viccesebb. 

Néhány napja az Infinity Ward megerősítette, hogy készül a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 is, ráadásul mindkét játékért ők felelnek. Szerencsés napjaik vannak a CoD-rajongóknak, mert ennyivel nem ér véget az örömhírek sora. Több megbízható forrás is azt állítja, hogy hamarosan új Operátor skint kap a Vanguard és a Warzone, nem is akármilyen skint!

Cordozar Calvin Broadustól, vagy ahogy a világ ismeri, Snoop Doggtól nem áll távol a videójátékok világa. Hol sűrűbben, hol ritkábban, de saját Twitch csatornáján is szokott streamelni, méghozzá mindig valamelyik kedvenc játékát, sőt, 2019-ben saját e-sport ligát is indított. Most pedig úgy tűnik, hogy saját skint kaphat majd a Call of Duty-ban.

A fenti kép nem kamu, legalábbis ezt állítja több, egymástól független, eddig megbízhatónak bizonyult Call of Duty szivárogtató. Mit ne mondjuk, elképesztően menő lenne ez a Snoop Dogg skin, ám azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet meg a játékba. Erős tippek azért keringenek az interneten, több szivárogtató is április 20-ra tippel, a negyedik hónap huszadik napjára... mondanunk sem kell, hogy miért pont erre a dátumra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!