A Blizzard áprilisban leplezi le a következő World of Warcraft kiegészítőt

A Blizzard áprilisban leplezi le a következő World of Warcraft kiegészítőt

A játékosbázis feltételezései alapján a sárkányok kapnak majd ismét főszerepet a játékban. 

Sajnálatos módon a World of Warcraft hanyatlóban van, mivel a legutóbbi kiegészítőnek számító Shadowlands nem hozta az elvárt eladásokat és a játékosbázis csökkenését a WoW Classic sem tudta megállítani. Emiatt a fejlesztők komoly lépésre szánták el magukat és nemrég bevezették a Cross-Faction funkciót, ami lehetővé teszi az Alliance és Horde játékosoknak, hogy együtt hódítsák meg Azeroth világát.

Az éppen futó Shadowlands egyébként életciklusának végéhez közeledik, pár hete ugyanis befutott az utolsó nagyobb frissítés az Eternity's End személyében, mely új zónákat, játékmechanikákat és egy 11 bosst tartalmazó raidet is hozott magával. Szerencsére a fejlesztők nem ülnek a babérjaikon és a minap hivatalosan is bejelentették, hogy a World of Warcraft következő kiegészítőjéről április 19-én rántják majd le a leplet. 

A játékosok körében természetesen meg is indult a spekuláció, merre viszik tovább a fejlesztők Azeroth történetét. Egy decemberi mount/pet bundle alapján például sokan arra tippelnek, hogy az érkező kiegészítő középpontjában a Dragon Isles és a sárkányok állnak majd, kiegészítve a humanoid dragonkinnel, mint játszható új fajjal.

Ti mit gondoltok, mi lesz a témája a következő World of Warcraft kiegészítőnek? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!