Újabb platformon jelenik meg a Call of Duty: Warzone

Tovább bővítené játékosbázisát a Call of Duty.

Twitter-oldalán, illetve a játék hivatalos oldalán, egy blogbejegyzésben jelentette be az Activision, hogy készülőben van a Call of Duty: Warzone mobiltelefonos változata. Twitteren ezt annyival egészítették ki, hogy olyan alkalmazottakat is keresnek, akik szívesen részt vennének a munkálatokban.

Magáról a játékról sokat nem tudunk meg sajnos, azonkívül, hogy egy „AAA mobiljátékot" dobnának a piacra, és hogy ez nem a már meglévő Warzone egy módosított verziója lenne. Több pozícióba is keresnek új munkatársakat, például grafikusi, programozói és produceri munkakörök betöltésére is várják a jelentkezőket.

A projekt több különböző stúdió, például a Solid State Studios, a Beenox, a Digital Legends és a Demonware között lenne elosztva, ők együttesen hoznák el majd a mobilos Warzone élményét is, amelyről reméljük, a közeljövőben hallunk többet is.

Az Activision február elején jelentette be, hogy érkezik a Warzone 2 és a Modern Warfare 2 is. Ezek megjelenési időpontját jelenleg még nem tudjuk, de az ígéretek szerint egy vadonatúj grafikus motort kapnának a játékok és az Infinity Ward dolgozna majd rajtuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!