Hirdetés

Újabb platformon jelenik meg a Call of Duty: Warzone

Tovább bővítené játékosbázisát a Call of Duty.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Twitter-oldalán, illetve a játék hivatalos oldalán, egy blogbejegyzésben jelentette be az Activision, hogy készülőben van a Call of Duty: Warzone mobiltelefonos változata. Twitteren ezt annyival egészítették ki, hogy olyan alkalmazottakat is keresnek, akik szívesen részt vennének a munkálatokban.

Magáról a játékról sokat nem tudunk meg sajnos, azonkívül, hogy egy „AAA mobiljátékot" dobnának a piacra, és hogy ez nem a már meglévő Warzone egy módosított verziója lenne. Több pozícióba is keresnek új munkatársakat, például grafikusi, programozói és produceri munkakörök betöltésére is várják a jelentkezőket.

A projekt több különböző stúdió, például a Solid State Studios, a Beenox, a Digital Legends és a Demonware között lenne elosztva, ők együttesen hoznák el majd a mobilos Warzone élményét is, amelyről reméljük, a közeljövőben hallunk többet is.

Az Activision február elején jelentette be, hogy érkezik a Warzone 2 és a Modern Warfare 2 is. Ezek megjelenési időpontját jelenleg még nem tudjuk, de az ígéretek szerint egy vadonatúj grafikus motort kapnának a játékok és az Infinity Ward dolgozna majd rajtuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!