Visszatérhet a csapathoz a G2 finn irányítója!

Visszatérhet a csapathoz a G2 finn irányítója!

Aleksib visszatért, jöhetnek a G2-győzelmek.

Finoman szólva is pocsék formában kezdte meg szereplését a G2 a 15. ESL Pro League-en. A katowicei döntő után az EPL 15. bajnoki címének egyik legnagyobb esélyesei, akik most a csoportból való kijutásért küzdenek. Nem véletlen persze a szenvedésük, első három meccsüket Aleksib nélkül játszották.

A finn irányító még a verseny előtti napokban betegedet le, sajnos elkapta a koronavírust. Hiánya meg is látszódott a csapaton, egyszerűen nem ment nekik a játék, így még a három beugróval játszó Fnatic-tól is csúnyán kikaptak.

Örülhetnek azonban a fanok, Aleksib meggyógyult. Negatívak a tesztjei, vagyis ma este már játszhat. AmaNEk visszaül a kispadra, Aleksib visszaveszi az irányítást és remélhetőleg sikerre vezeti a csapatot a maradék két meccsükön a csoportban.

Ma este az Entropiq, holnap a NiP csapatát fogadják és mindkét találkozót meg kell nyerniük, ha tovább szeretnének jutni. Sőt, a két győzelem kötelező, de még ha meg is szerzik, akkor is jóeséllyel pontegyenlőség lesz a csoportban és a G2-nak még akkor sem lesz garantált a rájátszás.

Az ESL Pro League 15. szezonjának mérkőzéseit élőben, magyar nyelven követhetitek az esport1tv Twitch csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!