Megérkezett a The Boys 3. évadának előzetese

Megérkezett a The Boys 3. évadának előzetese

Minden tekintetben látványosabb és brutálisabb epizódokra számíthatunk. 

Az Amazon Prime üdvöskéjének számító The Boys című sorozat alapjaiban rengette meg a szuperhősökről kialakult képet és remek szórakozást nyújt azok számára, akik már rosszul vannak a Marvel filmek cukormázas meséitől. A projekt hírnevét nemrég egy kisebb botrány árnyékolta be, ugyanis a Homelander karakterét alakító Anthony Starr verekedésbe keveredett Spanyolországban. 

A sorozat régóta várt harmadik évada nyáron debütál majd a Prime-on és a napokban megérkezett az első hivatalos előzetes is, melyben végre szemügyre vehetjük a Jensen Ackles által megformált Soldier Boyt is. A történet várhatóan kicsit megcsavarja az első két évad formuláját, ugyanis Billy Butcher (Karl Urban) és csapata a képregényhez hasonlóan elkezdi saját magán használni a szuperhősszérumot, hogy több esélyük legyen az emberfeletti képességekkel rendelkező ellenfeleikkel szemben. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy még brutálisabb és eszeveszettebb epizódokra számíthatunk, ahol teljes mértékben összemosódik a jók és rosszak közötti határ. 

Az új részek megérkezéséig egyébként melegen ajánljuk a franchise első spinoffját, a The Boys Presents: Diabolical című animációs antológiát, amiben kicsit jobban megismerhetitek a sorozat őrületes és brutális világát. A Prime Video kínálatában elérhető szériát akár egy Twitch Prime 30 napos próbaidőszak alatt is megtekinthetitek, jó szórakozást!

Ti várjátok már a The Boys harmadik évadát? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!