Lélegzetelállító előzetest villantott a Halo sorozat

Lélegzetelállító előzetest villantott a Halo sorozat

Master Chief kalandjai március 24-én debütálnak a Paramount+ streaming platformon. 

A rajongók által régóta várt Halo széria igencsak izgalmasnak ígérkezik és Paramount annyira bízik a projektben, hogy már a premier előtt berendelték belőle a második évadot. Mindez valószínűleg kellő magabiztosságot ad a készítőknek, akik elmondásuk alapján eddig nem látott oldaláról is szeretnék megmutatni Master Chief karakterét. 

A sorozat egyébként március 24-én debütál a Paramount+ streaming szolgáltatón és nemrég befutott hozzá egy rendkívül látványos előzetes is, melyben temérdek új jelenetet kapunk. Feltűnik például az egyik Covenant Próféta, akciódús városi harcban és lenyűgöző szabadesésben láthatjuk Master Chiefet, ráadásul a játékok ikonikus parazita faja, a Flood is megjelenik pár képkocka erejéig. 

A sorozatról egyébként már befutottak az előzetes kritikák és a vélemények igencsak megoszlanak. Egyes újságírók például méltatják a látványvilágot és a széria hangulatát, míg mások negatívan nyilatkoznak a történet esetlensége és az alapanyagtól való néhol éles elrugaszkodás miatt. Természetesen ezek alapján nem érdemes leírni a sorozatot, hisz korábban már számtalanszor fordult elő, hogy egy szakma által lehúzott film vagy sorozat betalált az átlagnézőknél és közönségkedvenc lett. 

Ti várjátok már a Halo sorozatot? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!