Szoboszlai Dominik csapattársát választották a hónap játékosának

A FIFA 22-ben a hónap játékosa (POTM) díjakat a hat legjobb európai bajnokságban osztják ki, amely egyik tagja a német Bundesliga. Szeretnéd megerősíteni a német csapatodat? Íme, amit a FIFA 22-ben a Bundesliga POTM-eljárásáról tudnod kell, beleértve a szavazás módját és a szükséges SBC-ket.

Az immár ikonikus FIFA 22 POTM visszatért. A világ legjobb játékosai a nagy nemzeti bajnokságokban esélyt kapnak arra, hogy a pályán nyújtott nagyszerű teljesítményük alapján hatalmas előrelépést kapjanak a játékban.

A német Bundesliga egyike a FIFA 22 POTM promócióban részt vevő hat hazai bajnokságnak. Minden hónapban egy új játékos kap egy frissített kártyát, amelyet a játékosok jellemzően egy (vagy több) SBC teljesítésével szerezhetnek meg.

Szeretnél egy Bundesliga POTM kártyát szerezni, hogy kiegészítsd a FIFA 22 oldaladat? Itt minden részletet megtudhatsz a német futball játékbeli jutalmáról.

Hogyan szavazhatsz a Bundesliga POTM-re a FIFA 22-ben?

A hónap Bundesliga-játékosára való szavazás nem is lehetne egyszerűbb. Mindössze annyit kell tenned, hogy felugrasz az EA oldalára, megismerkedsz a jelöltekkel, és rákattintasz néhány gombra:

  1. Menj az EA SPORTS Bundesliga POTM weboldalára

  2. Görgess végig a jelöltek között, és válaszd ki a jelöltet

  3. Szavazz

  4. Várd meg, amíg a szavazatodat megerősítik, és már kész is vagy.

A februári Bundesliga POTM győztese: Christopher Nkunku

Nkunku számára a FIFA 22-ben folyamatosan jönnek a frissítések: a francia támadó középpályás az idei szezonban már nyolcadik különleges lapját és a második Bundesliga POTM-jét kapta februárban.

A hónap során Nkunku minden egyes mérkőzésén betalált, négy találkozón öt gólt szerzett, az RB Leipzig Hertha BSC elleni 6-1-es győzelme során duplázni tudott.

A 90-es besorolású lapja - mindössze a második ilyen nála a FIFA történetében, miután a tavalyi ciklusban ugyanilyen besorolású TOTS-kártyája volt - gyakorlatilag minden Bundesliga-központú csapat számára feljavulást jelent a FIFA 22-ben.

A francia támadó 88-as tempóval, valamint 93-as cselezéssel és 91-es passzolással büszkélkedhet. Négycsillagos képességeivel és háromcsillagos gyenge lábával sokoldalú játékosnak számít - még ha a közepes munkabírása hagy is némi kívánnivalót maga után.

Ha meg akarod szerezni Nkunku új POTM-kártyáját, akkor a zsebedbe kell nyúlnod, ugyanis körülbelül 290.000 és 310.000 FUT érme közötti összeget kell fizetned érte a platformtól függően az SBC-ben szükséges négy csapatban.

A többi jelöltet alább találod:

  • Robert Lewandowski (Bayern München)

  • Marco Reus (Borussia Dortmund)

  • Christopher Nkunku (RB Leipzig)

  • Moussa Diaby (Bayer Leverkusen)

  • Jonas Hofmann (M'gladbach)

  • Alassane Plea (M'gladbach)

Korábbi Bundesliga POTM-győztesek a FIFA 22-ben

A FIFA 22-ben a Bundesliga POTM-győztesek teljes listáját alább találod. Vedd figyelembe, hogy ezek közül az SBC-k közül már nem tudod befejezni egyiket sem, szóval láss neki, ha szeretnéd megszerezni Nkunkut!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!