A Hogwarts Legacy lehet a nagybetűs Harry Potter játék, amire mind vártunk

A Hogwarts Legacy lehet a nagybetűs Harry Potter játék, amire mind vártunk

Téged érdekel a Hogwarts Legacy vagy nem mozgat a Harry Potter könyvek világa?

Csütörtök este végre megmutatta magát a Hogwarts Legacy. Több, mint másfél évig kellett várnunk erre a bemutatóra, de végül megérte a várakozás. A játék gyönyörű, páratlanul izgalmas, érdekes és látszik rajta, hogy 100%-ig szerető, hozzáértő fejlesztők dolgoznak rajta.

Ha minden jól megy, még idén télen megjelenhet a játék, reméljük semmi sem gátolja majd ezt. A közel 15 perces gameplay előzetes sok kérdésünkre szolgált válasszal, de azért a fejlesztők jónak látták, ha tisztáznak egy s mást a bemutató után.

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy lesznek-e mikrotranzakciók a játékban? Ritka manapság, ha nincs valamilyen rejtett költség egy játékban, de a Hogwarts Legacy mentes lesz ezektől. DLC-k persze érkezhetnek, de nem lesznek valós pénzért megvásárolható kozmetikumok, XP boostok vagy bármi hasonló.

A State of Play után azt is elárulták a fejlesztők, hogy a játék egy óriási nyílt világot kapott. Nem csak Roxfortban kalandozhatunk majd, nem csak az iskola ablakain át csodálkozhatunk rá a világra, de be is járhatjuk azt. A pontos méreteket még nem tudjuk, de a bemutató során egy pillanatra láthattuk a térképet, ami alapján nem lehet okunk panaszra.

Végül pedig egy utolsó érdekesség. Vajon használhatjuk majd a játékban a tiltott, gyilkos átkot? A válasz igen, ám egyelőre nem tudni, hogy milyen formában. Feltehetőleg nem szórhatjuk majd az átkot kedvünk szerint bármikor, esélyesebb, hogy valamilyen játékmechanikához lesz kötve annak használata.

Hogwarts Legacy 2022 végén jelenik meg PS4-, PS5-, PC-, Xbox One- és Xbox Series X-konzolokra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.