Christopher Lloyd is szerepet kapott a The Mandalorianban

Christopher Lloyd is szerepet kapott a The Mandalorianban

A Vissza a jövőbe filmek sztárja vendégszereplőként jelenik majd meg a Star Wars univerzumban. 

Az új Star Wars trilógia és spinoff filmek bukása után startégiát váltott a Lucasfilm és sorozatokkal kezdte tovább építeni a messzi-messzi galaxis világát. A projektnek köszönhetően Ewan McGregor hamarosan újra magára ölti a legendás Jedi mester, Obi-Wan Kenobi szerepét, ráadásul nemrég a Mace Windut megformáló Samuel L. Jackson is úgy nyilatkozott, hogy szívesen ragadna újra fénykardot 

A Disney és a Lucasfilm egyébként kiváló színészeket szerződtetett le a The Mandalorianhoz, ott van például az Ashoka Tanot megformáló Rosario Dawson, vagy a Moff Gideont alakító Giancarlo Esposito, plusz a névadó hős zömmel csak hangját adó Pedro Pascal. Ehhez az emblematikus szereplőgárdához nemrég hivatalosan is csatlakozott a Vissza a jövőbe filmek sztárja, Christopher Lloyd is, aki vendégszereplőként ugrik be a sorozat éppen forgó harmadik évadába a The Hollywood Reporter információi szerint. Sajnos további részletek nem derültek ki, de ha tippelnünk kéne, Lloyd komikus vénája is szerepet kap majd. 

A többszörösen díjazott és közkedvelt színész nem először szerepel űroperában, ugyanis 1984-ben feltűnt már a Star Trek III: Spock nyomában című filmben, ahol Kruge klingon parancsnokot alakította. A The Mandalorian harmadik évadáról sajnos egyelőre igencsak keveset tudunk, a forgatás jelenleg is zajlik és a premier várhatóan 2022 második felében lesz majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!