Samuel L. Jackson szívesen visszatérne Mace Winduként a Mandalorianban

Samuel L. Jackson szívesen visszatérne Mace Winduként a Mandalorianban

A színész már meg is kereste Bryce Dallas Howard rendezőt.

Pár hónap van már csak hátra az Obi-Wan Kenobi sorozat érkezéséig, melyben Ewan McGregor kelti ismét életre a legendás Jedi mester karakterét. A premier közeledtével egyre több mindent tudunk meg a sorozatról, nemrég például az is kiderült, hogy eredetileg Darth Maul is szerepelt volna benne, azonban egy kreatív átalakítás során jeleneteit szimplán kivágták a szövegkönyből. 

Maul hiánya ugyan fájú picit, nem szabad azonban elfelejteni, hogy sok régi karaktert láthatunk majd újra a képernyőn, plusz nem lepődnénk meg, ha a Disney talonban tartaná legnagyobb meglepetéseit. A franchsie-ba való visszatérésre különben a Mace Windut alakító Samuel L. Jackson is nyitott és a színész nemrég úgy nyilatkozott a Happy Sad Confused podcastban, hogy beszélt is erről a The Mandalorian sorozat harmadik évadának epizódjait rendező Bryce Dallas Howarddal

Windut utoljára a Star Wars III. rész – A sithek bosszúja filmben láthattuk, a karakter azonban csúnya véget ért, mikor Darth Vader levágta kardforgató karját, Palpatine császár pedig a mélybe taszította az erővillámok segítségével. Sokan úgy hiszik, a Jedi mester mindezt nem élhette túl, azonban a Star Wars Instagram oldalán még 2020-ban úgy köszöntötték fel Jacksont, hogy a party még nem ért véget, ez csak a kezdet", amit a rajongók nagy része égi jelként értékelt. Jackson szerint egyébként Mace Windu valahol életben van a messzi-messzi galaxisban és a szerep kedvéért még a másik kezével is megtanulna fénykarddal harcolni, szóval rajta nem múlik a dolog. 

Ti egyébként szívesen látnátok újra Mace Windut?  

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!