A Sony legrosszabb játékának bélyegezték a Gran Turismo 7-et

A Sony legrosszabb játékának bélyegezték a Gran Turismo 7-et

Te játszottál már a GT7-tel?

A hónap elején, március 4-én jelent meg a Gran Turismo 7, ami bár összességében pozitív fogadtatásban részesült, nem volt mindenki maradéktalanul elégedett. Sokan kritizálták a játék nyújtotta vezetési élményt, az egyszerű, hétköznapi játékost lekötő tartalmak hiányát.

Ez azonban még nem okozná egy játék vesztét. Sajnos a GT7 viszont belefutott néhány olyan pofonba is, amik már annál inkább veszélyesek és azt eredményezték, hogy az új versenyjáték a Sony eddigi legrosszabb programjának lett kikiálltva, legalábbis a csalódott játékosok oldaláról.

Jelenleg 5500 rajongói értékelés alapján, 2 ponton áll a játék, a maximálisan elérhető 10-ből. Ezt a fajta kitüntetést leginkább két dolognak köszönheti. Az egyik, hogy a megjelenést követő napokban olyan technikai probléma adódott a játékkal, ami miatt az napokig elérhetetlen, játszhatatlan volt.

A másik a mikrotranzakciók. Ahogy oly sok játékban, a GT7-ben is lehetőségünk van rá, hogy az előrehaladásunkat valós pénz elköltésével könnyítsük. Ha megtetszik egy autó, vagy kifarmoljuk azt hosszú órák játékával vagy fogjuk a pénztárcánkat és megvásároljuk a játék ingame boltjában. Itt jegyeznénk meg, hogy a PS Store-ban 27 490 Ft a GT7.

A fejlesztők pedig voltak olyan pofátlanok, hogy az 1.07-es frissítéssel még nehezebbé tették az egyes autók feloldását, ezzel is méginkább a költekezés felé tolva a játékosokat. Nem szép dolog, most pedig szembe kell nézniük a csalódott versenyzők hadával, akik nem is félnek az internet minden zugában hangot adni véleményüknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!