Fortnite: Ninja, Tfue és NickEh30 is építés nélküli módot követel

Fortnite: Ninja, Tfue és NickEh30 is építés nélküli módot követel

A Chapter 3 Season 2 megérkezése, eddig soha nem látott változásokat hozott, amelyek fenekestül felforgatták a játékot.

Az építés mindig is a Fortnite központi eleme volt, azonban most kivették a játékból egy ideig. A közösség egy része nagyon régóta kéri az Epic Gamestől, hogy kerüljön be egy építés nélküli játékmód, amely most meg érkezett de nem véglegesen.

Az új frissítések és az építés kikerülése sok híres streamernek is annyira megtetszett, hogy ezekkel a beállításokkal egy állandó mód létrehozását követelik.

Ninja miután kipróbálta az új seasont arra a következtetésre jutott, hogy régóta nem volt számára ilyen szórakoztató a játék. „Az építés nélküli Fortnite a legszórakoztatóbb, ami Fortnite-ban történt évek óta." Ezzel TimTheTatman is egyetértett, miután órákon egy csapatban játszottak.

NickEh30 is hasonló véleménnyel van az újdonságokról. Egyik tweetjében azt írta, hogy „A Fortnite-nak szüksége van egy örökös építés nélküli módra". Továbbá dicsérte az így kialakult végjátékokat, amelyek szerinte sokkal jobb élményt nyújtanak.

Tfue is támogatja egy építés nélküli mód bekerülését, akinek a  megjegyzésére meglepő módon Dr Disrespect is reagált. Elismerte, hogy számára is szórakoztató amit soha nem gondolt volna, hogy elfog mondani az Fortnite-ról.

Összességében a közösség tetszését sikerült elnyernie ennek a változtatásnak, azonban a legjobb mindenki számára az lenne, ha a játékosoknak lehetőségük lenne választani az építéses és az építés nélküli játékmódok közül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!