Tekken anime sorozatot készít a Netflix

Tekken anime sorozatot készít a Netflix

Az előzetes alapján Jin Kazama fiatal évei kerülnek a középpontba. 

Az elmúlt néhány évben a Netflix igencsak ráfeküdt a videójáték adaptációkra és a tavaly Novemberben debütált Arcane sikere után várható volt, hogy magasabb fokozatra kapcsolnak. Nemrég leleplezték például, hogy az élőszereplős Resident Evil sorozatuk már idén nyáron, pontosabban mondva Július 14-én érkezik, a történet pedig a hírhedt Albert Wesker családja körül forog majd. 

A Netflix egyébként nem teketóriázik, ugyanis újabb játék adaptációt jelentettek be a Tekken: Bloodline anime személyében, ahol Jin Kazama fiatal éveit és bosszúszomjas felemelkedését követhetjük nyomon. A hivatalos beharangozó szerint a főhős már gyerekkorától kezdve sajátítja el vérvonalának harcművészetét, azonban képességei semmit sem értek, mikor egy szörnyű gonosz mindent elvett tőle és örökre megváltoztatta életét. A tragikus esemény hatására Jin felkeresi nagyapját, a legendás Heihachi Mishimát, hogy tovább fejlessze tudását és harcba szállhasson a The King of Iron Fist harcművészeti tornán. Természetesen kaptunk egy kis kedvcsinálót is és őszintén szólva, hangulatosnak ígérkezik a sorozat. 

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem adott meg a Netflix, de ha tippelnünk kéne, akkor a sorozat még idén megjelenik. Korábban egyébként többször próbálkoztak már a Tekken képernyőre vitelével, azonban a projektek szép szóval is rosszul sikerültek. Valószínűleg egyébként a verekedős játék adaptációk lehetnek elátkozva, hiszen a Mortal Kombat és a Street Fighter filmek és sorozatok sem tudtak igazán maradandót alkotni. Reméljük a Bloodline-nal kapcsolatban megtörik az átok. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!