Több, mint 4,5 milliárd forintnál tart a Humble Bundle jótékonysági csomagja

Több, mint 4,5 milliárd forintnál tart a Humble Bundle jótékonysági csomagja

Péntek estig ráadásul még lehet csatlakozni az adakozók táborához.

Március 18-a péntek óta érhető el a Humble Bundle platformján a Stand with Ukraine csomag, amelyben számtalan AAA-kategóriás játékot, összesen kicsivel több, mint 1 millió forint értékben gyűjthetünk be, a Humble Bundle pedig a teljes bevételt Ukrajna megsegítésére szánja. A csomag egészen péntek este 19:00 óráig érhető el, és összesen 123 játék található meg benne.

Az oldal tetején egy számláló mutatja is, hogy mekkora összeget gyűjtöttek össze a gamerek jótékony célre, március 23-án délelőtt ez kicsivel több, mint 12,6 millió eurón (kb. 4,6 milliárd forinton) áll, az oldal adatai szerint pedig közel 316 ezren ruháztak be rá, ami egy igen magas szám, egy főre átlagolva a számokat pedig sokan még a minimális összegnél is többet szántak a vásárlásra.

A csomagban 123 játék kapott helyett, több olyan nagy, illetve ismertebb címet is felfedezhetünk benne, mint a:

  • Back 4 Blood
  • Metro Exodus
  • Max Payne 3
  • Amnesia: The Dark Descent
  • SUPERHOT
  • Satisfactory

A legkisebb összeg, amelyért ezt megvásárolhatjuk, az előbb említett 36.39€, de rajtunk áll, mennyivel is szeretnénk hozzájárulni a kezdeményezéshez, ennél akár nagyobb összeget is kiadhatunk a csomagért. Péntek este 19:00 óráig ráadásul az ajánlat továbbra is él. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, vagy épp a bajba jutottakat szeretnétek segíteni, akkor irány a Humble Bundle oldala!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!