Elhalasztották a Suicide Squad-játékot, de ezúttal pontosabb dátumot kaptunk

Elhalasztották a Suicide Squad-játékot, de ezúttal pontosabb dátumot kaptunk

Lehetett sajnos sejteni, hogy így dönt a fejlesztőgárda.

Twitteren számolt be róla a Rocksteady Studios, hogy elhalasztották a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenését. A hírt lehetett már sejteni egy ideje, most azonban ez is biztossá vált – mint ahogy a fejlesztőgárda is egy konkrétabb dátumot adott meg az eddigi „valamikor 2022-ben" állapothoz képest.

„Sajnos meg kellett hoznunk a nehéz döntést, hogy elhalasszuk a Suicide Squad: Kill the Justice League-et 2023 tavaszára." – posztolta ki Sefton Hill, kreatív vezető. „Tudom, hogy frusztráló érzés a halasztás, ezt az időt arra használnákk fel, hogy a legjobb játékot készítsük el, amit tudunk. Alig várom, hogy együtt hozzuk el a káoszt Metropolisba. Köszönöm a türelmeteket."

Idén február 2-án a Bloomberg számolt be róla először, hogy a Warner Bros házon belül már úgy döntött, hogy elhalasztja a játékot 2023-ra. Március elején viszont arról adtak hírt, hogy a Gotham Knights október 25-én jelenik meg, így idén biztosan kapunk egy, a DC-univerzumban játszódó, a Warner Bros által kiadott játékkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!