Késhet az egyik leginkább várt DC Comics játék

Késhet az egyik leginkább várt DC Comics játék

A fejlesztő vezérigazgatójának posztja arra enged következtetni, hogy még sokat kell várnunk, mire a játék megjelenik.

Korábban mi is bemutattuk egy cikkünkben a legtöbb, 2022-ben várt DC-játékot, ezek között volt a Suicide Squad: Kill the Justice League is. A 2020-ban bejelentett címről akkor még annyit tudtunk, hogy a Rocksteady gondozásában van (ők készítették el korábban tökkek között a Batman: Arkham Asylumot is), és hogy valamikor idén jelenik meg. Ez a dátum azonban úgy tűnik, hogy későbbre tolódik, ugyanis minden valószínűség szerint 2023-nál hamarabb nem lesz elérhető.

Erről a Bloomberg számolt be először, akiknek gyanús lett a Rocksteady vezérigazgatójának egyik Twitter-posztja, melyben a stúdió 2022-es terveit osztotta meg. Ezek között ugyanis nincs ott a Suicide Squad: Kill the Justice League. A csúsztatás már csak azért is tűnhet furcsának, mert decemberben egy gameplay trailer videót is megosztottak, amelyen úgy tűnt, hogy már nincs messze a játék a végleges állapottól.

Való igaz, a koronavírus-világjárvány a legnagyobb stúdiókat is komoly próbatétel elé állítja, az elmúlt időszakban nem is kevés játékról olvashattunk, hogy a megjelenését kisebb-nagyobb mértékben elhalasztották. A kiadó, a Warners Bros. Gaming azonban nem marad nagyobb cím nélkül 2022-re, a Gotham Knights megjelenése például az idei évre várható (miután elhalasztották 2021-ről), illetve a Harry Potter-világában játszódó Hogwarts Legacy is megjelenhet még ebben az esztendőben.

A Warner mindenesetre nem reagált a halasztásról szóló hírekre, így ezt érdemes egyelőre fenntartásokkal kezelni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!