Egész hétvégén ingyen szerezhetünk meg egy tavalyi Steames játékot

Egész hétvégén ingyen szerezhetünk meg egy tavalyi Steames játékot

Vasárnap estig gyűjthetjük be ingyen a játékot.

Ha ingyenes játékról van szó, a legtöbb embernek az Epic Games Store ugrik be egyből, a webáruház ugyanis évek óta minden héten más-más játékot ad ingyen a felhasználóknak (ezen a héten ez a játék a Demon's Tilt). Azonban nem csak náluk találkozhatunk ilyen ajánlatokkal, ezúttal pedig a Steamen lehet díjmentesen a miénk a KEO című játék.

A KEO egy indie autóversenyzős-lövöldözős játék, ahol egy posztapokaliptikus világban kell varázslatos tájakon vezetve teljesítenünk a versenytávot. A játék során azonban lehetőségünk van harcolni is az ellenfeleinkkel, akiket különböző fegyverekkel lőhetünk ki, de más eszközök is a rendelkezésünkre állnak. Autónk gyorsasága mellett így azt is szem előtt kell tartani, mennyire tud ellenálló lenni a sebzéseknek. A játék 2021. december 9-e óta érhető el korai hozzáférésű állapotban, a fejlesztők ígéretei szerint viszont a teljes verziót kibővítenék:

  • rangsorolt játékmóddal;
  • játékon belüli voice chattel;
  • barátokkal való meccskereséssel;
  • további autókkal és fegyverekkel;
  • valamint csapatversenyzős móddal is.

Ha titeket is meggyőzött a KEO, úgy irány a játék Steam-oldala, ahol egészen március 27-e (vasárnap) este 6 óráig gyűjthetjük be ingyen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!