Fortnite: Vegyesek a vélemények a Juice WRLD skinnel kapcsolatban

Fortnite: Vegyesek a vélemények a Juice WRLD skinnel kapcsolatban

Juice WRLD polgári nevén Jarad Anthony Higgins menedzsere szeretné, hogy a néhai rapper kinézetet kapjon a játékban.

Az Epic Games találkozni fog Peter Jideonwoval a menedzserrel , hogy átbeszéljék egy esetleges Higgins skinnek, a Fortnite-ba való bekerülését.

Juice WRLD 2019 decemberében elhunyt, ezért a kinézetének a játékba való lehetséges megérkezését, a közösség kétes érzésekkel fogadta. A Fortnite rengeteg együttműködést tudhat már a háta mögött, de ez lenne az első posztumusz.

Jideonwo úgy nyilatkozott, hogy „Szerintem ez nagyon jó lenne, mert a Fortnite-ban mindenki szereti Juice-t, és a „Come and Go” is hatalmas rekordot döntött, szóval szerintem működne."

A rajongók között akadtak, akik ezt a hírt kitörő örömmel fogadják, és könyörögnek, hogy kerüljön be a játékba a kedvenc rapperük, többeket azonban felzaklatott a bejelentés, és szerintük nem méltó valakiből a halála után egy játékbeli kinézetet alkotni. „Ha még élete során történne egy ilyen együttműködés az más lenne, de ha ez most megvalósul az tisztességtelen és kínos" - nyilatkozta egy rajongó.

A menedzser egy élő közvetítés során beszélt erről, ahol többek között szóba kerültek együttműködések a Batmannel, a Demon Slayerrel és a Dragon Ball Z-vel is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!