8 csapat, de csak egyetlen kiadó hely a BLAST Premieren

8 csapat, de csak egyetlen kiadó hely a BLAST Premieren

Egy hónap múlva visszatér a BLAST Premier a képernyőkre a Showdownnal!

A hétvégén összeállt a BLAST Premier európai Showdownjának végleges mezőnye, akik április végén versenyezhetnek majd a Spring Finalön kiadó egy helyért. A meghívottak között a Heroic, valamint a csoportkörben gyengén szereplő NIP és Astralis található. A régiós selejtezőkről a TWR Eastern European Masterséről érkező koszovói csapaton túl igen nagy nevek is ilyen módon jutottak el a BLAST ezen szakaszába az elmúlt napokban.

A Nordic Mastersen remekelő Copenhagen Flames és az RTP Arena Cupot nyerő Movistar Riders már a Bad News Eagles kijutásával egyidőben megszerezte az indulási jogát. Egy héttel utánuk az ENCE az EU Championsön bizonyított, míg a mongol, thai, szingapúri és dél-koreai játékosokból álló Team NKT a MESA Nomadic Masters bajnoka lett. Ezzel kialakult a nyolcfős mezőny, akik közül valaki májusban a Vitality, az OG, a FaZe, a G2, a NAVI és a BIG ellen léphet szerverre az egyelőre be nem jelentett LAN-helyszínen.

A csapatok április 27-május 1. között játszanak egymás ellen az egyenesági kieséses rendszerben működő, Bo3-akból álló Showdownon, ahol nem csak egy értékes döntős helyet, de pénzdíjakat is osztanak a szervezők. Ezzel egyidőben, hasonló feltételek mellett amerikai Showdown is lesz: az MIBR, a Complexity, a Liquid, az EG, a FURIA, a GODSENT, a Sharks és még egy selejtezős csapat küzdhetnek majd ott.

A BLAST Premier Spring Showdownt természetesen magyar nyelven közvetíti az Esport1TV – részletek hamarosan.

Borítókép: BLAST Premier

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!