EPL: Veretlenül csoportelsők a spanyolok

EPL: Veretlenül csoportelsők a spanyolok

A Party Astronauts elhozta első és egyetlen pályáját az EPL során az utolsó, tétnélküli meccsnapon.

Vasárnap este véget ért az EPL C-csoportja, ahol a Movistar Riders veretlenül, a Party Astronauts győzelem nélkül, a többiek pedig gyors és egyoldalú mérkőzésekkel zárták a napot. A gyenge csoporttól nagy meglepetéseket senki sem várt, egyedül a Movistar erős szereplését lehet annak nevezni. De nézzük röviden, mi is történt a C-csoportban!

A Players és a Liquid találkozója már csak a seedelésért folyt, miután mindkét csapat továbbjutása eldőlt szombaton a 3-1-es állásuk alapján. A 2-0-val végződő, elképesztően egyoldalú mérkőzésen a Players kerekedett felül: Dust2-n 16:1-es pofonba szaladtak bele EliGE-ék, ő maga egyetlen fraggel járult hozzá ehhez (videó lejjebb), majd Overpasson végtelenül szoros első félidő után nafany és társai erős CT-oldallal nyertek 16:11-re. Ezzel egyidőben a BIG és a GODSENT lényegében tét nélküli meccsén arra kerestük a választ, hogy melyik csapat tud többet kihozni az új felállásából, és egy gyors 2-0-ból kiderült, hogy a BIG.

A Movistar Riders és a Party Astronauts találkozója még a fentiekhez képest sem szólt semmiről. A spanyolok a veretlenségre hajtottak, de az első helyük már biztos volt, míg az amerikaiak reménykedhettek egy kósza győzelemben, hátha elkerülhetik az utolsók 0-5-ös sorsát. Ezek a remények egy hárompályás, de nem túl hosszú csatában foszlottak szerte, miután a Movistar 16:10-re nyert Overpasson és Infernon is. Eközé egy 16:4-es Nuke-ot tudott beszúrni a Party Astronauts – az egyetlen pályagyőzelmüket a C-csoport során.

C-csoport tabella

  1. Movistar Riders
  2. Players
  3. Liquid
  4. BIG
  5. GODSENT
  6. Party Astronauts

Az ESL Pro League szerdán tér vissza a képernyőkre a D-csoporttal, ahol a NAVI, a Heroic, az Astralis, a Complexity, az EG és az AGO küzdenek majd az utolsó kiadó helyekért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!