GTA VI: Kiszivároghatott a játék története, ezzel biztos nem fogunk unatkozni

GTA VI: Kiszivároghatott a játék története, ezzel biztos nem fogunk unatkozni

Belsős információkra alapozza értesüléseit a szivárogtató, akinek ha igaza van, akkor rendkívül tartalmas játékot fogunk kapni, mikor elkészül.

Az utóbbi években elképesztően sok pletyka, szóbeszéd, teória látott napvilágot a Grand Theft Auto VI kapcsán, ám egészen addig, amíg a Rockstar hivatalosan be nem jelentette a játékot, ennek megjelenési dátumáról szóltak a pletykák. Azóta viszont azt találgatják a rajongók, hogy vajon milyen újdonságot hozhat a legújabb számozott rész a GTA V-höz képest: egyesek szerint akár 500 óra játékidővel is jöhet a játék – a Rockstar ugyanis csak annyit osztott meg Twitteren, hogy már dolgoznak a játékon.

Most viszont egy Onion00048 nevű Twitter-felhasználó belsős, illetve több, egymástól független forrásokra alapozva több állítást is megosztott a játékról. Ha igazak az értesülései, akkor a GTA 6 – a korábbi részekkel ellentétben – nem csak egy bizonyos korszakban fog játszódni. A történet ugyanis a 80-as évben kezdődne, majd annak egy pontján lenne egy nagy ugrás előre, a modern világba. Onion szerint a GTA 6-ban is ugyanúgy három játszható karakterünk lesz, az első két fejezet pedig körülbelül 1985-ben lenne, míg a következő három már a jelenkorban.

Abban is eltérő lenne a GTA 6, hogy több várost, helyszínt is felfedezhetünk küldetéseink során. A fő helyszínek Liberty City és Vice City lennének, de benne lenne valamilyen formában Dél-Amerika és Kuba is, illetve egy olyan város is, amely állítólag az USA-beli Chicago egyfajta paródiája is lenne.

A szivárogtató még tovább ment, szerinte ugyanis a játékot már 2012-ben elkezdték fejleszteni, és jóval hamarabb akarták bejelenteni, mint az végül alakult.

„A GTA VI-ot eredetileg 2020-2021 körül jelentették volna be, de ez több okból nem valósult meg, mint például a nem megfelelő munkahelyi morál a pandémia miatt, valamint hogy fejlesztés során kellett változtatniuk a játékon is."

Onion azzal zárta gondolatait, hogy számítsunk „valami nagyra 2021 őszén", a trailer videónál viszont ne várjunk egy percnél hosszabb bejelentésre, valami olyasmit érdemes elképzelni, mint a Red Dead Redemption 2 esetében.

Természetesen mint minden pletykát, ezt is érdemes egy nagy adag fenntartással kezelni, míg nem maga a Rockstar jelent be bármit is. Viszont ha mindez igaznak bizonyul a jövőben, úgy a GTA 6 lehet a történelem egyik – tartalmat tekintve – legnagyobb játéka, ami valaha készült.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!