Matrica versennyel ünnepel a 10 éves CS:GO

Matrica versennyel ünnepel a 10 éves CS:GO

Júliusig nevezhetitek eredeti dizájnjaitokat a következő matrica kapszulához!

CSGO10 néven indít matricakészítő versenyt a Valve. A játék idén augusztus 21-én éri el a 10. születésnapját, ezért arra kérik a közösséget, hogy a Workshopon keresztül küldjenek be CS:GO (és csakis CS:GO) témájú stickereket ennek a jeles alkalomnak a megünneplésére. A legjobbak valamikor a születésnap körül kerülnek be egy matricakapszulában a játékba.

A kiírás szerint a beküldési határidő 2022. július 21-e és bármilyen stílusban készülhetnek nevezések, de eredeti dizájnt kérnek – ez alól kivétel, ha a Counter-Strike logóját vagy ikonjait dolgoznátok fel. A Workshopon arra kér a Valve mindenkit, hogy a névben használjátok a „CSGO10” kifejezést (például „CSGO10 | Matrica név” formában). Korábbi Workshop-itemek is nevezhetőek a tag használatával, amennyiben még nem kerültek be a játékba más kapszulában.

Természetesen minden ki nem választott sticker bekerülhet még később egy másik kapszulában. Fontos kiemelni továbbá, hogy a Dreams & Nightmares ládával ellentétben ezúttal nincsen extra pénzdíjazás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!