A következő évben jelenik csak meg a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása

A következő évben jelenik csak meg a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása

Több időre van szüksége a fejlesztőgárdának.

Videóüzenetben jelentette be Eiji Aonuma, hogy elhalasztották a jelenleg még névtelen játékot, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását. A játék eredetileg idén jelent volna meg, viszont úgy néz ki, 2023 tavaszáig kell rá várnunk.

„Úgy döntöttünk, hogy a fejlesztéshez szükséges időt kicsit kibővítjük, ezáltal a megjelenési dátum is 2023 tavaszára módosult." – mondta Anouma. „Annak érdekében, hogy a játékélményben valami különlegeset tudjunk nyújtani, a teljes fejlesztői csapat szorgalmasan dolgozik a játékon, ezért kérünk mindenkit, hogy várjon még egy kicsit."

A Nintendo a játékot még 2019-ben jelentette be, amelyről a 2021-es E3-on tudtunk meg kicsivel többet. A többi részéről azonban továbbra is titkolózik a fejlesztőgárda Breath of the Wild 2-ről, még annak nevét sem tudjuk egyelőre – a Nintendo is csak úgy hivatkozik rá, hogy „a Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása". A megjelenési idő elhalasztásával így több ideje maradt a Nintendonak, hogy megmutassa nekünk, milyen kalandok várnak még Linkre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!