Véletlenül kiszivároghatott a Gotham Knights megjelenési dátuma

Véletlenül kiszivároghatott a Gotham Knights megjelenési dátuma

Az eddig meg nem erősített információk szerint a játék április végén érkezhet. 

Izgalmas év vár a DC-játékok rajongói számára, hiszen az előzetesen közzétett információk alapján legalább hat játék érkezésére számíthatunk. A várható címek között szerepel a Rocksteady Games által fejlesztett Suicide Squad: Kill the Justice League, a családbarát DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace és a sötét lovag csatlósaira fókuszáló Gotham Knights játék is. 

Most úgy tűnik, hogy a WB Games Montréal gondozásában készülő Gotham Knights hamarabb érkezhet mint gondoltuk volna, ugyanis a történet központú kooperatív játék április végi megjelenési dátummal tűnt fel egy írországi boltban. Természetesen az információt érdemes fenntartásokkal kezelni, azonban bizalomra adhat okot, hogy nemrég egy 2v2 teszt nyomaira bukkantak a SteamDB oldalon. 

A játék megjelentetése egyébként logikus lépés lenne a DC részéről, mivel a Robert Pattinson, Zoë Kravitz és Colin Farrell főszereplésével készült The Batman film a napokban debütált a mozikban és a denevérember körüli hype egyre csak növekszik. Érdekesség, hogy a Gotham Knights története szerint Batman meghal, korábbi szárnysegédjei, mint például Nightwing, Batgirl, Red Hood vagy az aktuális Robin viszont összefognak a város megmentéséért. 

Nektek melyik a kedvenc DC játékotok? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!