Új Skill Moves animációt is hoz a FIFA 22 Title Update #7

Új Skill Moves animációt is hoz a FIFA 22 Title Update #7

Alig adták ki az előző frissítést máris itt egy újabb és úgy tűnik az EA égető szükségét érezte ezeknek a módosításoknak.

Néhány hete számoltunk be róla, hogy ki az EA Sports kiadta a hatodik Title Updatet, majd utána a 6.1-et is élesítették, bár ez utóbbi igazából nem tartalmazott érdemben sok mindent, mindössze az egyik Premier League együttes rajongóinak akartak kedveskedni. A hetedik TU pedig mindössze három érdekességet hozott magával, de ettől sem kell várni, hogy merőben belenyúlna a játékmenetbe. Tavasszal már kevésbé szokott ilyet tenni a kiadó, de azért nem ártana, ha jobban odafigyelnének erre és meghallgatnák a közösséget, mivel több dologban is szükség lenne a finomításra és javításra.

A FIFA 22 Title Update #7 a következőket kínálja:

Gameplay

  • Új animációt kapott a Heel Chop csel

Audióvizuális

  • Néhány – az updateben meg nem nevezett – játékos portéját frissítették
  • Fix: Teljes képernyőn nézve le lehetett játszani az EATV videókban az EA Trax hangját

Furcsa látni, hogy a játék egyes elemeira aprólékosan odafigyelnek, míg más, égetőbb kérdések kapcsán nem reagálnak vagy szimplán nem is törődnek vele. Fontos lenne pedig a fejlesztők részéről, ha szorosabban együttműködnének a közösséggel, mert csak így lehetne egy korrekt és a lehető legtöbb igényt kielégítő futballjátékot létrehozni. De miket is beszélünk, hisz a FUT az most is pörög és megállíthatatlanul gyűjti a rajongóit, ezáltal növelve a kiadó bevételeit, így nincs min csodálkozni, ha a játékmenetre kevesebb figyelmet fordítanak sajnos.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!