PUBG: Magyar squad a PSL Spring Showdown 2022 döntőjében

PUBG: Magyar squad a PSL Spring Showdown 2022 döntőjében

Több száz csapat közül tartanak már a 16 legjobb között a magyarok.

Bár a mobilos változat nagyon hamar hódított meg nagyon nagy tömegeket, a PC-s/konzolos PUBG-ról sem mondtak még le a játékosok. Sőt, a legnagyobb e-sport szervezeteknek mind van PUBG-szakosztályuk, akik rendszeresen versenyeznek is. Kisebb-nagyobb tornák szinte minden hónapban akadnak, rendre magyar játékosokkal és csapatokkal.

A napokban zajlott például a PSL Spring Showdown 2022 kvalifikációja, amin több száz csapat vett részt, mind a két napon. A verseny legnagyobb dobása persze még csak most jön majd. Jövő hét hétfőn kezdődik a main stage, ahol a selejtezők 16 legjobb csapata játszik majd. Az alakulatok között olyan neveket látunk, mint a Heroic, a Liquid, az Entropiq, a NaVi és a hazai Pullup. A magyar PUBG-közösség számára már ismerős játékosok (B3nce, Bazsak, Vanti, Ace) a többszáz csapat közül küzdötték fel magukat a legjobbak közé.

A döntő április 4-én kezdődik majd, az összdíjazása pedig 6000 euró, azaz, több mint 2 millió forint. Sok sikert a srácoknak, ideje megmutatni mit is tud a magyar PUBG!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!